Vpis v vadbeno sezono 2019/2020

Z 9. septembrom 2019 ŠD Trnovo ponovno odpira svoja vrata. V letošnjem letu smo za naše člane pripravili kar nekaj novosti. Prenovili smo programe in dodali kar nekaj novih vadb (FIT SENIORS, BODY SHAPE, FIT STARŠI, CORE & STABILITY, FUNKCIONALNA VADBA, SPLOŠNA VADBA, JOGA, STRETCHING in FIT BALL). Novost je tudi, da se bodo vadbe letos odvijale tudi v dopoldanskem času.
Več informacij najdete na strani ODRASLI.

Prav tako smo nadgradili naš otroški program ŠPORTNA ŠOLA, ki je temelj za vse športe. Otroci bodo na vadbah osvojili osnovne gibalne sposobnosti, ki bodo otrokom omogočili aktivno ukvarjanje s športom celo življenje. Otroci bodo razdeljeni v skupine glede na starost in predvsem svoje sposobnosti. V letošnji sezoni smo zasnovali tudi novo skupino, v kateri bodo lahko naši najmlajši člani osvajalni gibalne sposobnosti skupaj s svojimi starši.

Več informacij najdete na strani ŠPORTNA ŠOLA.

Prvi obisk vseh naših programov je brezplačen! Vpis na vadbe je možen preko elektronske pošte Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pa po vadbah od ponedeljka 09.09.2019 naprej.

Zaradi kakovostne izvedbe vadb, bomo v letošnji sezoni omejili število mest na posameznih vadbah, zato pohitite s prijavami.

NA VRH