1. Športna šola
 2. Praznovanje rojstnega dne
 3. Organizacija športnega dne
 4. Počitniško varstvo

Program Športna šola, kot temelj gibalnega razvoja otrok, je bil oblikovan s strani športnih strokovnjakov, na podlagi njihovih dolgoletnih izkušenj in znanj s področja različnih športnih panog (gimnastika, atletika, tenis, rokomet, nogomet). V današnjem času so otroci večinoma bistveno premalo gibalno aktivni ali pa so vključeni v prezgodnjo športno specializacijo. V ŠD Trnovo vam nudimo vadbo, s katero lahko svojemu otroku zagotovite osnovo za vse športe, za celo življenje.

Šola športa nudi otrokom razvoj osnovnih gibalnih sposobnosti v zabavnem okolju, polnem izzivov, ki otroku odprejo vrata za vključevanje v različne športne panoge. Program bo vključeval tudi veliko različnih iger in drugih aktivnosti, osnovanih na razvoju spretnosti, ki bodo otroku pomagale pri vseh telesnih dejavnostih in športih v katere se bo kasneje vključil. Prav tako je program namenjen otrokom, ki so morebiti že vključeni v posamezni šport, saj jim bo pomagal razviti dodatne sposobnosti, ki mu bodo omogočile boljše predstave v izbranem športu.

Otroci bodo z vedno bolj izpopolnjenimi in zapletenimi veščinami razvili svoje sposobnosti, pod budnim očesom usposobljenih športnih delavcev.

ŠPORTNA ŠOLA JE RAZDELJENA V ŠEST SKUPIN in poteka dvakrat tedensko (pri sestavljanju skupin upoštevamo predvsem stopnjo otrokove gibalne sposobnosti, zato so starostne kategorije le okvir za lažje oblikovanje skupin):

 • GIBALČEK (otroci 1,5 – 2,5 let + starši) – SRE 16:15 – 17:00;
 • MINI ŠPORTNIK (otroci 3 – 4,5 let) – PON in SRE 17:00 – 18:00;
 • MIDI ŠPORTNIK (otroci 5 – 6,5 let) – TOR in ČET 17:00 – 18:00;
 • REKREATIVNA GIMNASTIKA (10 let +, ki je specializiran v enega ali več športov) – PON SRE in PET 16:30 – 18:00.

VEČ INFO: na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Praznovanje rojstnega dne

ROJSTNI DAN

Si želite vašemu otroku omogočiti najbolj zabavni in hkrati aktivni rojstni dan? Potem je rojstni dan v ŠD Trnovo kot nalašč za vas oz. vašega otroka. V dvo-urni animaciji bo vaš otrok, v družbi svojih prijateljev, preko najrazličnejših športnih in elementarnih iger, razvijal osnovne gibalne sposobnosti. Dejavnosti se prilagajajo glede na starost in sposobnost otrok.

TERMINI:

 • Sobota: med 11:00 in 19:00
 • Nedelja: med 10:00 in 17:00

PROGRAM:

 • zabavne športne igre, poligon, štafete, ipd.

KAKO ZABAVA POTEKA IN KAJ VSEBUJE:

 • slavljenec skupaj z animatorjem sprejme udeležence,
 • animacija poteka 2 uri;
 • po animaciji sledi še pogostitev, ki traja 30 minut (3 velike pice po izbiri);

CENA:

 • Do 15 otrok - 150 €,
 • nad 15 otrok - doplačilo za dodatnega animatorja 30€.

KAJ JE VKLJUČENO V CENO

 • vabila,
 • animatorji (diplomanti Fakultete za šport),
 • pogostitev,
 • najem prostora in rekviziti.

Rezervacije in dodatne informacije dobite na  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. 

Zakaj ne bi bili športni dnevi, ki jih pripravljate na vaši šoli malce drugačni?

Vabimo vas, da vam naše Društvo, ki ima več kot sto letno tradicijo pripravi program športnih aktivnosti, v katerem se bodo vaši učenci pod vodstvom usposobljenih trenerjev in animatorjev seznanili z različnimi vrstami športa:

 • tenis,
 • gimnastika,
 • športi z žogo (košarka, nogomet, rokomet, ...).

Program poteka po načelu krožne vadbe, v katerega so vključeni trije razredi (po 45 minutah se menjajo na posamezni športni aktivnosti).

Trajanje programa: 3x 45 minut.

Cena programa: 4,5 eur na učenca z vključenim DDV-jem.

Cena programa vključuje:

 • vadbeni prostor,
 • usposobljene trenerje in animatorje,
 • ustrezne športne rekvizite.

Nudimo vam tudi avtobusni prevoz od vaše šole do ŠD Trnovo, ob udeležbi najmanj 45 učencev (1 bus) oziroma 80 učencev (2 busa). Prevoz se računa 3 eur na otroka.

Dodatne informacije o organizaciji športnega dne dobite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  

ŠD Trnovo bo v mesecih julij in avgust organiziralo počitniško varstvo. Otroci bodo vključeni v različne aktivnosti, predvsem pa bomo poskrbeli, da bodo čas preživeli čim bolj aktivno. Preizkusili se bodo lahko v različnih športnih panogah, spoznali veliko novih in zabavnih igric ter veliko novih prijateljev. V primeru ugodnega vremena bomo otroke en dan v tednu peljali tudi na bazen!


Počitniško varstvo je namenjeno otrokom med 4. in 15. letom starosti in bo potekalo vsak dan v tednu, od ponedeljka do petka, od 7.30 - 16.00 ure. Vse kar otroci potrebujejo je športna oprema in dobra volja!

PROGRAM:

7:30  do 8:00  – sprejem otrok 
8:00  do  09.00  – jutranja telovadba
09.00  do  10.00  – malica
10.00  do  11.30  – tečaj tenisa + tečaj rolanja
11.30  do 13.00  – športna animacija in vodne igre
13.00  do 14.00  – kosilo
14.00  do 15.00  – ustvarjalne delavnice, družabne igre, ...
15.00 do 16.00  – športne igre

Program se bo prilagodil posamezni skupini. Tedensko se bo program spreminjal, kar omogoča otrokom, da se nam pridružijo za več tednov.

Naše aktivnosti se bodo izvajale na zunanjih igriščih ŠD Trnovo, v primeru slabega vremena pa v notranjih prostorih društva. Varstvo bodo izvajali strokovno usposobljeni vaditelji, pod okriljem diplomantke športne vzgoje.

Otroci potrebujejo športno opremo (za teniško opremo poskrbimo mi) in primerno zaščito proti soncu (pokrivala, sončna krema …).

RAZPOLOŽLJIVI TERMINI POČITNIC:

- TERMIN 1   27. 06. – 01. 07. 2022
- TERMIN 2   04. 07. – 08. 07. 2022
- TERMIN 3   11. 07. – 15. 07. 2022
- TERMIN 4   22. 08. – 26. 08. 2022

CENA:

CELODNEVNI PROGRAM:  150 EUR, (v ceno so všteti zajtrk, kosilo in malica)

POPUSTI:

- 10% popust ob prijavi dveh ali več otrok iz iste družine

PRIJAVA:

Na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite podatke otroka.

Pozor: Ob prijavi ne pozabite dopisati posebnosti otroka (diete, alergije, zdravila …).

NA VRH