Izvršni odbor Športnega društva Trnovo je ugotovil, da je vse pripravljeno za novo sezono in potrdil cenike za novo sezono, ki se začne 5. 9. 2022.
V času Tedna gibanja in zdravja med 5. in 11. 9. 2022 pripravljamo brezplačen preizkus naših vadbenih programov. Teden gibanja in zdrava pripravljamo v sodelovanju s Četrtno skupnostjo Trnovo.

Za izvedbo nove vadbene sezone oz. delovanje društva moramo zaradi višanja stroškov zagotoviti dodatna sredstva.
Izvršni odbor je zato sprejel sklep, da je članarina za aktivne člane društva v novi sezoni 200 evrov. Članarina se mora poravnati do 31. oktobra 2022.
Potrjen je tudi cenik za vodene vadbe in vadnina za obdobje od 5. 9. 2022 do 31. 12. 2022. Vadnina se zaradi pokrivanja višjih stroškov zviša 20 odstotkov.
Vsak od vadečih mora pred začetkom vadbe izpolniti Prijavnico za vpis v programe, s katero sprejema pogoje, ki jih društvo nudi v času vadbe. Vadnina se poravna najkasneje do 30. 9. 2022.
Za udeležbo na programih ni potrebno biti aktivni član društva s plačano članarino.

Vodstvo društva si bo še naprej prizadevalo za osnovne pogoje za vadbo in izvedbo programov, kar pa bo, predvsem zaradi vedno višje cene energentov težko zagotoviti.
Žal nas je po epidemiji, ko smo komaj sanirali posledice, doletela nova težka okoliščina za delovanje društva. Verjamemo, da bomo s sodelovanjem in razumevanjem prebrodili tudi to težavno obdobje in zagotovili načrtovani program in delovanje Športnega društva Trnovo.

NA VRH