Športno društvo Trnovo je v soboto, 26.5. 2018 na svojih zunanjih površinah na Ziherlovi ulici v Ljubljani organiziralo tradicionalno športno prireditev v okviru vseslovenskega projekta Veter v laseh - s športom proti zasvojenosti.

Organizatorji so v lepem sončnem vremenu pripravili številne aktivnosti za mlade in starejše. Predstavniki mlajših generacij so igrali tenis, košarko in nogomet ter se preizkusili na spretnostnem poligonu in slacklineu, starejši pa so imeli na voljo različne vodene vadbe (boot camp, zumba, pilates, šola zdravja).

Prireditelji so poskrbeli tudi za odlično celostno podobo dogodka, ki je potekal ob glasbeni spremljavi, udeleženci pa so se lahko tudi ustrezno okrepčali.

»Uspešno smo izpeljali tradicionalno športno prireditev Veter v laseh. Vreme nam je bilo naklonjeno, kar se je poznalo tudi pri udeležbi, saj je bilo na dogodku prisotno veliko število ljudi različnih starosti. Poskrbeli smo, da so pravi vsi izmed njih lahko izbrali sebi primerno vadbo. Prireditev je v celoti uspela in požela veliko odobravanje s strani obiskovalcev,« je povedal glavni organizator Gregor Rupar.

Utrinke z dogodka si lahko ogledate v priloženi fotogaleriji.

Projekt sofinancirata Ministrstvo za zdravje Republike Slovenije in Fundacija za šport. Program je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in bolj zdravo prehrano.

NA VRH